Παρασκευή, 26 Οκτωβρίου 2012

VIDEO - Σπιτική Μερέντα με καραμελωμένους ξηρούς καρπούς


Φωτογραφία: Δεν θα προσπαθήσω να σας πείσω να κάνετε την συνταγή, απλά δείτε την Φώτο...μοναδική Ελεονόρα μελέτη!! ;)

Σπιτική Μερέντα με καραμελωμένους ξηρούς καρπούς

Υλικά 
150 γραμμ. Μαργαρίνη 
100 γραμμ. σοκολάτα κουβερτούρα, σταγόνες
4 κουτ. Σούπας κακάο
1 γάλα ζαχαρούχο
3 κουτ. Σούπας μέλι
250 γραμμ. Τριμμένο φουντούκι
1 παστέλι με ξηρούς καρπούς, τριμμένο
Γαρνιτούρα
1 μπανάνα λιωμένη η 2 λεμόνια (ξύσμα) η 2 πορτοκάλια (ξύσμα)

Λιώνετε την κουβερτούρα με την μαργαρίνη σε Μπεν Μαρί.
Ανακατεύετε το ζαχαρούχο με το μέλι, το κακάο και την λιωμένη σοκολάτα σε ένα μπολ.
Τέλος βάζετε τα τριμμένα φουντούκια, μαζί με το παστέλι ανακατεύετε και αδειάζετε σε ένα βαζάκι. Μπορείτε να ρίξετε μέσα στο μείγμα, το ξύσμα από τα φρούτα η την λιωμένη μπανάνα, ανάλογα με την διάθεση μας. Μόλις κρυώσει το βάζετε στην συντήρηση του ψυγείου και μόλις πήξει είναι έτοιμο!!




Δεν θα προσπαθήσω να σας πείσω να κάνετε την συνταγή, απλά δείτε την Φώτο...μοναδική Ελεονόρα μελέτη!! ;)

Σπιτική Μερέντα με καραμελωμένους ξηρούς καρπούς

Υλικά
150 γραμμ. Μαργαρίνη
100 γραμμ. σοκολάτα κουβερτούρα, σταγόνες
4 κουτ. Σούπας κακάο
1 γάλα ζαχαρούχο
3 κουτ. Σούπας μέλι
250 γραμμ. Τριμμένο φουντούκι
1 παστέλι με ξηρούς καρπούς, τριμμένο
Γαρνιτούρα
1 μπανάνα λιωμένη η 2 λεμόνια (ξύσμα) η 2 πορτοκάλια (ξύσμα)

Λιώνετε την κουβερτούρα με την μαργαρίνη σε Μπεν Μαρί.
Ανακατεύετε το
ζαχαρούχο με το μέλι, το κακάο και την λιωμένη σοκολάτα σε ένα μπολ.
Τέλος βάζετε τα τριμμένα φουντούκια, μαζί με το παστέλι ανακατεύετε και αδειάζετε σε ένα βαζάκι. Μπορείτε να ρίξετε μέσα στο μείγμα, το ξύσμα από τα φρούτα η την λιωμένη μπανάνα, ανάλογα με την διάθεση μας. Μόλις κρυώσει το βάζετε στην συντήρηση του ψυγείου και μόλις πήξει είναι έτοιμο!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...